Inici

Aprčn amb en TEO

Fes manualitats amb en TEO!

Manualitats amb globus: Pilotes de colors

Necessitaràs: globus de diferents colors, paper film transparent (el que es fa servir per cuinar), un grapat d'arròs per a cada pilota,  tisores.

Agafa amb una mà un grapat d'arròs, afegint més quantitat en funció de la mida final que vulguis donar-li a la teva pilota. Després talla un tros de film transparent prou gran com per posar tot l'arròs. Embolica l'arròs amb el film i enrotlla'l una mica per la punta si hi ha film sobrant.

A continuació tria dos globus, millor si són de colors diferents. Talla'ls-hi lla punta, de manera que si els poses sobre la taula vegis la silueta d'un semicercle. Ara ve la part més difícil: Agafa el primer globus i posa'l com si fos una funda sobre el paquetet d'arròs. Per la part on tens el film sobrant, ha de quedar sense bombolletes d'aire. Després agafa l'altre globus i enfunda el paquetes per la part on encara pots veure l'arròs. Com a resultat  ara ja tens una divertida bola  de colors!! En pots fer tantes com vulguis!!


Ara ja pots jugar a tirar i recollir, a fer jocs malabars,  o fins i tot jugar a les bitlles afegint ampolles d'aigua amb una mica de sorra.

Guia per a pares

• Desenvolupa la imaginació i motricitat del nen.

• És un joc no competitiu consistent a realitzar manualitats, amb la finalitat de divertir-se.

• Indicat per a nens de 2 a 6 anys.

• Es necessita la col.laboració d'un adult

Descarregar Tornar