Inici

TEOLAND

Envia'ns les teves fotos i dibuixos!
Envia'ns la teva foto
Envia'ns les teves fotos!
Participa en la nostra web, volem que ens enviïs les teves fotos i dibuixos amb un comentari.

Segur que tens molts dibuixos fets per tu en els quals surti en Teo o algú del seu entorn. Segur que també tens fotos en les quals t'has disfressat d'en Teo o en les quals estàs llegint els seus contes.

Nosaltres publicarem en aquesta secció qualsevol foto o dibuix que ens enviïs en la qual surti en Teo o algun dels seus amics. Anima't, fes servir la teva imaginació i envia'ns-les!

Recorda que abans d'enviar-les necessitem que omplis aquest formulari i ens donis el teu consentiment per poder publicar-les.
Per poder publicar les teves fotos i dibuixos, és imprescindible que omplis tots els camps d'aquest formulari.


Nom:
Cognoms:
Correu electrònic pares o tutor:
Foto:
(format: .png, .jpg o .gif)
Comentari:
(Màxim 30 lletres)
Codi de verificació:
No ho entenc
Visual CAPTCHA
Repeteix el Codi si us plau:

Mitjançant l'enviament de la fotografia o dibuix cedeixes a TEO una llicència no exclusiva gratuïta per a la difusió de la mateixa en la plana Teoland d'Internet, en els termes establerts en els Avisos Legals d'aquesta web. Les teves dades es conservaran en un fitxer de ESTUDI DENOU, SCP amb la finalitat d'enviar-te informació i promocions sobre en Teo i la seva família. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, enviant una carta a TEO – Pl.Lesseps 2, 3-3 08023 Barcelona o mitjançant un correu electrònic dirigit a info@teo.es.
Enviar