Inici

En TEO i la seva família

Vine a cončixer la gran família d'en TEO!

TEO

En Teo és un nen simpàtic i divertit a qui li agraden molt els animals i la natura. És un company de jocs i aventures. Li agrada descobrir el món que l'envolta amb la seva família i amics.

PAU

Germŕ d'en Teo

És el germà petit d'en Teo. Entremaliat, alegre i molt mogut, imita el seu germà gran en tot. De vegades està gelós de la seva germana petita.

CLETA

Germana d'en Teo i en Pau

És el bebè de la família. És molt divertida i segueix els seus germans gatejant per tota la casa. Li agrada molt que li pentinin el serrell amb un llacet.

PUCK

La mascota de la família

És un gos negre que sempre segueix els nens i juga amb ells. En Teo i el seu pare són els encarregats de cuidar-lo i de treure'l de passeig.

RITA

Mare d'en Teo

És alegre i molt amorosa. Li agrada molt cantar i anar amb bicicleta i organitzar jocs per als seus fills. També els ajuda en els deures de l'escola.

PEP

Pare d'en Teo

Pare d'en Teo i germà de l'oncle Lluís. És forner i li agraden molt la natura i els esports. Col·labora sempre a casa i juga molt amb els nens.

ŔVIA CLETA

Ŕvia d'en Teo

És molt bona cuinera i molt casolana. Tricota pels seus néts i en sap moltes històries que explica els seus néts quan la van a visitar.

AVI TEO

Avi d'en Teo

És un home de camp càlid i sorneguer. Li agraden molt les flors i té un hort. També li agrada molt la pesca. A més, té molta paciència amb els nens.

TIA ROSA

Tia- ŕvia d'en Teo

És la germana de l'avi d'en Teo. És una bon jan, imaginativa i una mica estrafolària.

ONCLE LLUÍS

Marit de la tia Clara

És professor d'una escola. Un xic  intel·lectual. Li agraden la música, la lectura i l'art.

TIA CLARA

És la mare de la Clara, en Pere i en Lluís.

És simpàtica i alegre, treballa com a modista.

LLUÍS

Fill d'en LLuís i la Clara, tiets d'en Teo

És molt semblant al seu pare en caràcter. Estudiós i simpàtic però amb cops de mal geni. Juga al bàsquet.

CLARA

Cosina d'en Teo

S'avé molt amb el seu cosí en Teo. És dolça i afectuosa però també molt activa. Li interessa tot.

PERE

Cosí d'en Teo

És despistat, desordenat, golafre i sempre fa tard. Li apassionen els insectes i els petits animals. No és pas molt estudiós.

ONCLE PERE

Oncle d'en Teo

És solter i aventurer. És actor ambulant i un xic bohemi.

SUSANNA

Amiga d'en Teo

És amiga de l'escola. És d'un altre país i una altra cultura. Es porta molt bé amb en Teo i li ensenya  els costums i tradicions del seu país.

TINA

Amiga d'en Teo

És una nena oriental adoptada per uns amics dels pares d'en Teo. Va al mateix col·legi que en Teo i la Susanna. Li agrada fer teatre i titelles.